Учесник во тестирањето на Оксфорд вакцината сведочи за своето искуство

Вакцината за ковид-19 која ја изработи Оксфордскиот универзитет, т.н. Оксфорд вакцина досега покажа ветувачки резултати. Меѓу првите луѓе кои доброволно ја примија вакцината имаше и Македонец, четириесет и три годишниот Борко Андреевски кој за Слободен печат откри какво било неговото искуство. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Борко Андреевски ја прими „Оксфорд“ вакцината против … Продолжи со читање Учесник во тестирањето на Оксфорд вакцината сведочи за своето искуство