ТВИТЕР ГОРИ: „Село гори, Мијалков го Чешка“, „Можеби отишол да се вакцинира“

отишол да се вакцинира — Slobodan Jakoski (@FlavrSavr) February 22, 2021 Пиша ли некој "И Мијалков избега, а ти си ми уште скарана"? — Фичомен (@Ne_se_bricham) February 22, 2021 хит на денот во мвр “кога те нема” од хелена благне — Џото (@Giotto_mkd) February 22, 2021 пеер да ти кидне … Продолжи со читање ТВИТЕР ГОРИ: „Село гори, Мијалков го Чешка“, „Можеби отишол да се вакцинира“