Турскиот гигант Бешикташ демантира соработка со ФК Вардар

Претходно фудбалскиот клуб Вардар ја информираше јавноста дека шефот на скаутинг службата на фудбалскиот гигант од Турција Бешикташ, Бајрам Билим го посети фудбалскиот клуб Вардар. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Воедно Билим оствари средба со раководството на клубот, на која се договори долгогодишна соработка помеѓу двата клуба. Но, сега доаѓаат нови информации, односно … Продолжи со читање Турскиот гигант Бешикташ демантира соработка со ФК Вардар