Теута Арифи ги повика партиите на кратка изборна кампања во знак на почит кон 14 -те жртви на 8 септември

Во знак на почит кон 14 -те жртви на 8 септември, кои починаа по големиот пожар во модуларната болница во тетовската клиничка болница, градоначалничката на Тетово, Тетута Арифи ги повика политичките партии да спроведат кратка изборна кампања за локалните избори на 17 октомври. -Како градоначалник и кандидат за градоначалник на Тетово, ги поканувам сите политички … Продолжи со читање Теута Арифи ги повика партиите на кратка изборна кампања во знак на почит кон 14 -те жртви на 8 септември