Тенисерката која лани заработила 11,5 милиони евра, е на 294. место на ВТА листата

Британската тенисерка Ема Радукану (23) и покрај тоа што е рангирана дури на 294. место на ВТА листата, минатата година успеала да заработи над 10 милиони фунти (11,5 милиони евра). Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Од таа завидна заработувачка, само 200.000 фунти (230.000 евра) и доаѓаат од наградите освоени на турнирите. Радукану главниот … Продолжи со читање Тенисерката која лани заработила 11,5 милиони евра, е на 294. место на ВТА листата