Суспендиран безобразниот полицаец

Суспендиран е затворски полицаец, кој во зградата на обвинителството за организиран криминал кон медиумите недолично се однесуваше. Одлуката за суспензија денеска експресно ја донел директорот на истражниот затвор „Скопје“. – Некултурниот затворски стражар е суспендиран од работа и против него ќе биде покрената дисциплинска постапка – велат за „Слободен печат“ … Продолжи со читање Суспендиран безобразниот полицаец