Стручни екипи три дена не можат да извлечат човечки труп од бездна во близина на Неготино

Стручни екипи од Скопје три дена не можат да извлечат човечки труп од бездна, кој беше забележан од случаен минувач во близина на Неготино, кај местото викано Просек. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber СВР Велес потврдија дека се повикани стручни екипи од Скопје, но акцијата се одвивала многу тешко, поради длабоката бездна. Како … Продолжи со читање Стручни екипи три дена не можат да извлечат човечки труп од бездна во близина на Неготино