Специјалното обвинителство во Приштина поднесе трето обвинение во врска со убиството на Оливер Ивановиќ

Специјалното обвинителство во Приштина поднесе ново обвинение против осомничените за помагање и учество во убиството на српскиот политичар, Оливер Ивановиќ, потврдија адвокатите на одбраната Дејан Васиќ и Фарук Кореница. „Ова е трето обвинение поднесено за овој случај и сите три обвиненија се скоро идентични со некои многу мали корекции, кои … Продолжи со читање Специјалното обвинителство во Приштина поднесе трето обвинение во врска со убиството на Оливер Ивановиќ