Сопругата го обвини Др. Дре за семејно насилство: Ми држеше пиштол во главата, ме удираше со тупаници

Неколку денови откако е хоспитализиран поради аневризма на мозокот, музичарот Др. Дре е обвинет од неговата сега веќе поранешна сопруга Никол Јанг за насилство во бракот. Во судските документи Никол навела дека Дре ѝ држел пиштол вперен во главата, ја удирал со тупаници во лицето и ја трескал во ѕид. Добиј ги најважните вести, бесплатно … Продолжи со читање Сопругата го обвини Др. Дре за семејно насилство: Ми држеше пиштол во главата, ме удираше со тупаници