Со кого се дружи Груевски во Будимпешта? (ФОТО)

Унгарскиот портал 444.hu во петокот го објави видеото во кое новинари од истиот медиум го следеа Груевски како излегува од стан. Тие преку катастарот за недвижнини дознаваат дека апартманот кој е во непосредна близина на нивната редакција е во сопственост на двајца Кинези и истиот се издавал преку aир би ен би и имал редовни … Продолжи со читање Со кого се дружи Груевски во Будимпешта? (ФОТО)