Слушнавме силно пукање, се тресеа вратите и прозорите-експлозија во Чачак

Денес, во 7 и 56 часот, во Чачак одекна силна експлозија, информира Блиц.рс. Според првите информации, станува збор за детонација што доаѓа од воената компанија „Слобода“, во која се случија низа моќни експлозии пред само десет дена, кога беше запален магацин полн со воена муниција, пренесува „Новости“. Околу 19 часот се случи втора детонација во … Продолжи со читање Слушнавме силно пукање, се тресеа вратите и прозорите-експлозија во Чачак