Случајот Јалдз Веапоска тапка во место: Втор месец чекам да дознаам зошто ми се извадени здрави органи

Случајот со родилката Јалдз Веапоска од Дебар тапка во место. Нема одговор од Комисијата што ја формираше министерот за здравство Венко Филипче, ниту е мрдната од мртва точка постапката на Обвинителството за нелегалната ординација што дома ја имал екс директорот на струшката болница доктор Мухамед Асани, дознава Слободен печат. -Стапивме во контакт со министерот Венко … Продолжи со читање Случајот Јалдз Веапоска тапка во место: Втор месец чекам да дознаам зошто ми се извадени здрави органи