Словенија има проблем со зависниците од вакцини, плаќаат стотици евра за да се вакцинираат повеќе пати

Во Словенија, расте проблемот со луѓе кои се подготвени да вакцинираат за неколку стотици евра – и тоа не само еднаш. Љубљанско Дело пишува дека ова се претежно луѓе со послаб финансиски статус кои се подготвени да се вакцинираат наместо со побогати „анти-вакцини“ на кои им треба потврда. На инфективната клиника кружи приказна за зависник … Продолжи со читање Словенија има проблем со зависниците од вакцини, плаќаат стотици евра за да се вакцинираат повеќе пати