Шокантни тврдења на Мисици во Индонезија: Нѐ соблекуваа и ни ги проверуваа телата, нѐ тераа да позираме со раширени нозе

Шест финалистки на годинашниот избор за убавина Мис Универзум во Индонезија поднеле жалби во полиција, обвинувајќи ги организаторите на настанот дека ги принудиле да се соблечат со цел да ги „проверат нивните тела“, а потоа и ги фотографирале без облека. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Мелиса Анграини, адвокатката која ги застапува овие жени, … Продолжи со читање Шокантни тврдења на Мисици во Индонезија: Нѐ соблекуваа и ни ги проверуваа телата, нѐ тераа да позираме со раширени нозе