Шишковски: Сите ќе бидеме мотивирани во недела, без разлика кој ќе игра против Австрија

Вториот голман на фудбалската репрезентација на Македонија, Дамјан Шиковски а денешната прес-конференција во Букурешт изјави дека фудбалерите не чувствуваат притисок пред дебитантскиот настап на Европските првенства. – Сите ќе бидеме мотивирани во недела, без разлика кој ќе игра, кој е на клупа и мислам дека таа мотивација ќе биде доволна … Продолжи со читање Шишковски: Сите ќе бидеме мотивирани во недела, без разлика кој ќе игра против Австрија