Шакира откри дека „никогаш не е задоволна од сопствените песни“

Шакира призна дека како изведувач „никогаш не е целосно задоволна“ од сопствената музика. Ѕвездата за првпат се појави на насловната страница на „Vogue Mexico“ велејќи дека самата си е најстрог критичар и секогаш кога ги преслушува своите песни, наоѓа начини како да ги подобри. „Не сум си голем обожавател самата на себе“, откри Шакира за … Продолжи со читање Шакира откри дека „никогаш не е задоволна од сопствените песни“