Семејството Гучи е загрижено за претстојниот филм „House of Gucci“: Тие го крадат идентитетот на семејството за да остварат профит

Додека филмот „House of Gucci“ има за цел да ја рекреира драмата за убиството на Маурицио Гучи, истовремено предизвика исто толку драматични реакции од вистинското семејство Гучи. И покрај тоа што биографскиот филм во режија на Ридли Скот не се очекува да излезе до крајот на оваа година, тој веќе предизвика голема возбуда кај членовите … Продолжи со читање Семејството Гучи е загрижено за претстојниот филм „House of Gucci“: Тие го крадат идентитетот на семејството за да остварат профит