Се враќам во рингот, лудост е да се одбие Мајк Тајсон

Поранешниот светски боксерски шампион во дури пет тежински категории Рој Џонс Јуниор потврди дека тој е можниoт противниk на легендарниот Мајк Тајсон. – Да вистина е, Мајк е легенда. Би било лудост да се одбие понудата да влезам во рингот со Тајсон. немав намера да се враќам во рингот и повторно да боксувам но поради … Продолжи со читање Се враќам во рингот, лудост е да се одбие Мајк Тајсон