ФОТО: Се трага по младиот Јосиф, вчера е виден заедно со бездомник во скопска пекара

Младиот Јосиф Попов веќе два дена е исчезнат, а неговите најблиски покренаа акција на социјалните мрежи со цел да се олесни потрагата по него. Јосиф живее во населбата Драчево, а последен пат е виден на патот кон гимназијата „Јосип Броз-Тито“ каде требало да посетува настава. На социјалните мрежи кружат повеќе објави поврзани со неговото исчезнување … Продолжи со читање ФОТО: Се трага по младиот Јосиф, вчера е виден заедно со бездомник во скопска пекара