Само еден македонски државјанин се пријавил во амбасадата во Израел и побарал да биде евакуиран

Само еден македонски државјанин се пријавил во амбасадата во Израел и побарал да биде евакуиран, откако на 13 април, Иран лансираше стотици беспилотни летала и проектили кон Израел како одговор на израелскиот ракетен напад изведен на 1 април врз комплексот на иранската амбасада во Сирија, во кој загинаа седум офицери на Иранската револуционерна гарда. Добиј … Продолжи со читање Само еден македонски државјанин се пријавил во амбасадата во Израел и побарал да биде евакуиран