Русковска ја бара целокупната документација за 19-те изградени модуларни болници

Обвинителката за организиран криминал и корупција Вилма Русковска издала наредба до Бирото за јавни набавки за да ја добие целокупната документација за 19-те изградени модуларни болници во земјава, откако министерот за здравство Венко Филипче ги повика истражните органи да ги истражат јавните набавки. Ова е сосема одделна истрага од онаа што го вршат петтемина основни … Продолжи со читање Русковска ја бара целокупната документација за 19-те изградени модуларни болници