Реакција на ЕСМ: Ги демантираме пишувањата за наводен скандал во РЕК Битола

АД ЕСМ и Подружница РЕК Битола остро ги демантираат пишувањата за наводен скандал во РЕК Битола поврзан со ископот на јаглен во комбинатот што денес го обзнанил лидерот на политичката партија ВМРО – ДПМНЕ на брифинг со новинари. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Станува збор за истите обвинувања што АД ЕСМ и РЕК … Продолжи со читање Реакција на ЕСМ: Ги демантираме пишувањата за наводен скандал во РЕК Битола