Палевски: Не ги убив Вања и Панче

Љупчо Палевски е спроведен во суд, пред судија на претходна постапка, за прв пат по бегството во Турција во рамки на истрагата за убиствата на Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Го спроведуваше полиција со наведната глава во зафатот познат како „полуга“. Новинарите кои беа присутни му поставија неколку … Продолжи со читање Палевски: Не ги убив Вања и Панче