Првата сопруга на Оливер Ивановиќ: Тие го прикриваат случајот, и тие знаат сè (ВИДЕО)

Во пишано интервју за Нова РС првата сопруга на косовскиот политичар кој беше застрелан во грб пред неговата канцеларија во Северна Митровица на 16 јануари 2018 година ги обвини и Белград и Приштина дека и после 1000 дена се прикриваат податоците за атентатот. „Мојот личен впечаток е дека и Белград … Продолжи со читање Првата сопруга на Оливер Ивановиќ: Тие го прикриваат случајот, и тие знаат сè (ВИДЕО)