Прес во Обвинителство: Палевски ја убил Вања, татко и му кажал дека дента сама оди на училиште

Министерот за надворешни работи Оливер Спасовски, на прес-конференцијата во врска со двојното убиство, кажа дека лицето во бегство е убиецот на Вања Ѓорчевска, а информациите кога оди сама на училиште ги добил од нејзиниот татко. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber „Во координација и водство на ЈО во текот на изминатата ноќ беа пронајдени … Продолжи со читање Прес во Обвинителство: Палевски ја убил Вања, татко и му кажал дека дента сама оди на училиште