Петар Грашо е минато: Даниела Мартиновиќ има ново момче

Петар Грашо (46) и Даниела Мартиновиќ (51) важеа за еден од најубавите хрватски парови. И додека тој сега ужива во брачната идила со младата музичарка Хана Хуљиќ, Даниела реши да раскине со минатото и да си фати ново момче. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber   View this post on Instagram   A post … Продолжи со читање Петар Грашо е минато: Даниела Мартиновиќ има ново момче