Патриција Реџани излезе од затвор и сега ужива во милионите: Како „црната вдовица“ го нарачала убиството на сопругот Гучи?

Многумина сè уште се сеќаваат на трагедијата што се случи во1995 година, кога Маурицио Гучи беше убиен на влезот во неговата канцеларија. – Било ведро и топло пролетно утро на 27 март 1995 година, околу 8:30 часот, кога згодниот Маурицио Гучи (46) излегол од својот стан во Милано на прошетка до канцеларијата, во срцето на … Продолжи со читање Патриција Реџани излезе од затвор и сега ужива во милионите: Како „црната вдовица“ го нарачала убиството на сопругот Гучи?