Откако се закани со војна, Дардишта не е достапна за коментар

Шкодране Дардишта, која е член на Одбор на директори на Македонски Телеком, а до формирањето на сегашната Влада била директор на заедничките служби на Клинички Центар, на својот Фејсбук профил ги искоментира актуелните случувања на политичката сцена во Македонија и отворено се закани со војна. – Сѐ уште ги имаме чизмите на таван во старата … Продолжи со читање Откако се закани со војна, Дардишта не е достапна за коментар