Осомничениот убиец на Денис Тот во Словенија имал мини фабрика за дрога популарна во ноќни клубови

Анџело Ѓоргиевски, првоосомничен за убиството на хрватскиот ракометар Денис Тот, во Словенија е осудуван за производство на дрога. Министерството за внатрешни работи распиша потерница по Ѓоргиевски. Информацијата за неговата вмешаност во бизнисот со дрога во 2017 година ја објави словенечкиот весник Вечер, кој откри дека тој во Марибор, возејќи со автомобил, удрил во пет паркирани … Продолжи со читање Осомничениот убиец на Денис Тот во Словенија имал мини фабрика за дрога популарна во ноќни клубови