Османи за оставките по пожарот: Праведна е одлуката на премиерот да ја чека експертизата на странските експерти

Треба да заврши експертизата и потоа да се донесе одлука за депонираните морални оставките по катастрофата од 8 септември во тетовската модуларна болница, а не одлуката да се донесе поради политички притисоци, изјави денеска Бујар Османи, шеф на дипломатија и висок функционер на ДУИ. – Треба да заврши експертизата што ја спроведуваат странските експерти, во … Продолжи со читање Османи за оставките по пожарот: Праведна е одлуката на премиерот да ја чека експертизата на странските експерти