Оштетените штедачи прашуваат: Дали гувернерката Бежоска добро знаела дека се краде во Еуростандард банка?

Со години, Народната банка односно гувернерката Анита Ангеловска Бежоска ја толерирале континуираната кражба на нашите депозити предводена од лицата на раководни позиции во Еуростандард банка. Нашиот доверен личен капитал е целосно украден во законски лиценцирана, регулирана и контролирана финансиска институција, пишуваат оштетените штедачи на Еуростандард банка во денешното соопштение. Каква … Продолжи со читање Оштетените штедачи прашуваат: Дали гувернерката Бежоска добро знаела дека се краде во Еуростандард банка?