Николина Пишек се збогува од сопругот: Прости ми, патувај и не се грижи

Николина Ристовиќ преку Инстаграм се прости од сопругот Видое Ристовиќ, кој ненадејно почина минатиот викенд. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber „Сакаме вака да те паметиме. Насмеан, ведар, во бои, под сонцето. Со сите нас… Само да имаше уште вакви моменти… Да не трчаме по уште една обврска, за уште некоја прилика, чекајки уште … Продолжи со читање Николина Пишек се збогува од сопругот: Прости ми, патувај и не се грижи