Научникот кој го создал отровот „Новичок“ му се извини на Навални

Хемичарот, кој тврди дека бил вклучен во тајната советска програма во која бил развиен нервниот агенс Новичок му се извинил на Алексеј Навални кој, според германските лекари, бил отруен од овој моќен нервен отров. -Длабоко му се извинувам на Навални за учеството во ова злосторничко дело што резултираше со развој … Продолжи со читање Научникот кој го создал отровот „Новичок“ му се извини на Навални