Најпопуларни коктели

Коктелите ги сакате или не и околу тоа нема премногу расправии. Тие комбинираат различни состојки давајќи различни вкусови. А она што е најважно за коктелите е добриот бармен, бидејќи секој бармен не може да направи добар коктел, иако повеќето од нив го мислат спротивното. Пиењето на лошо направен коктел може … Продолжи со читање Најпопуларни коктели