На претседателската дебата – разни гледишта за Преговарачката рамка

Во тек е предизборната претседателска дебата на Националниот сервис МРТ. Претседателските кандидати имаат од блиски до сосема различни ставови во врска со отврањето на Уставот и Преговарачката рамка за влезот во ЕУ. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber За претседателскиот кандидат на СДСМ Стево Пендаровски „остануваат 3.500 Бугари, мало малцинство, што треба да се … Продолжи со читање На претседателската дебата – разни гледишта за Преговарачката рамка