Лешница во Македонија или Албанија? Авторот на фотографијата го има одговорот (ФОТО)

На социјалните мрежи денеска следеа низа реакции откако албанскиот премиер Еди Рама со фотографија од Лешница, на Шар Планина ја претстави „прекрасната“ Албанија.  Сепак, мислењата беа спротиставени и додека многу луѓе тврдеа дека фотографијата е направена во Македонија, имаше и такви што сметаа дека таа е направена во Лешница, Албанија … Продолжи со читање Лешница во Македонија или Албанија? Авторот на фотографијата го има одговорот (ФОТО)