„Крај на убавата љубовна приказна“: Ване Цветанов и Дунавка Трифуновска се разделуваат

Познатата манекенка Дунавка Трифуновска минатото лето објави фотографија со која потврди дека е во љубовна врска со Ване Цветанов, поранешниот директор на финансова полиција. Но, се чини пандемијата не успеала да ги сплоти, па овојпат Ване со објава на својот фејбсук-профил реши да сподели со своите пријатели дека убавата љубовна приказна завршила.   View this … Продолжи со читање „Крај на убавата љубовна приказна“: Ване Цветанов и Дунавка Трифуновска се разделуваат