„Козметичката“ санација на „Беласица“ стана проблем – ниту мостот се санира, ниту цевките се монтираат

За две недели скопјани ќе имаат парно греење, без оглед дали дотогаш ЕСМ ќе ги постави топловодните цевки на мостот „Беласица“ или не. Редовното снабдувањето не зависи од цевките, но од нивното монтирање и ставање во функција зависи колку граѓаните ќе плаќаат за парно во претстојната грејна сезона. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber … Продолжи со читање „Козметичката“ санација на „Беласица“ стана проблем – ниту мостот се санира, ниту цевките се монтираат