Ковачевски: Со ветингот почнуваме по 8 мај, јас и моите колеги ќе бидеме први во таа проверка

„Конечно мора да се направи разлика помеѓу чесните и нечесните, помеѓу способните и неспособните! Конечно, мора да се стави крај, луѓето со лажни дипломи и криминално работење да бидат успешен пример, а чесните и скромните да патат! Доста е! Мора да одговараат, да се соочат со правдата“ рече претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски на централниот … Продолжи со читање Ковачевски: Со ветингот почнуваме по 8 мај, јас и моите колеги ќе бидеме први во таа проверка