Кошаркарките во Рига против Хрватска и Германија

Според планираното, сениорската македонска женска репрезентација и стручниот тим, по вчерашните прегледи и задолжителното ПЦР тестирање од ковид-19 кое беше реализирано во Клиниката „Жан Митрев“ во Скопје, од денеска се во Охрид. На пат за Охрид утринава, тргнаа: Нена Трајчевска, Матеа Николиќ, Ивана Кметовска, Ивона Пејковска, Сандра Лазареска, Драгана Јоловиќ, … Продолжи со читање Кошаркарките во Рига против Хрватска и Германија