Која е Силвана Арменулиќ, љубовта на Здравковиќ во филмот „Тома“?

Дали сте чуле за Силвана Арменулиќ или тоа име за прв пат излезе од „маглата“ кога го погледнавте филмот „Тома“? Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber За името Силвана Арменулиќ слушнав уште кога бев уште малечка, од приказните на мојата мајка, додека раскажува како дедо ми отишол на службен пат во Белград, па на … Продолжи со читање Која е Силвана Арменулиќ, љубовта на Здравковиќ во филмот „Тома“?