Кои се најмоќните жени на челни позиции во фудбалот? (ФОТО)

За фудбалот вообичаено се зборува дека е машки спорт иако ФИФА во последните години се обидува да го популаризира и женскиот фудбал. Но, додека на теренот се 22 играчи, во луксузните ложи на трибините седат сопствениците и директорите на клубовите каде во последно време се зголемува бројот на жени кои … Продолжи со читање Кои се најмоќните жени на челни позиции во фудбалот? (ФОТО)