Кевин Костнер: Мојата поранешна сопруга бара 248.000 долари алиментација за да си ги плаќа пластичните операции

Актерот Кевин Костнер (68) тврди дека неговата, сега веќе, поранешна сопруга Кристин Баумгартнер (49), со која има три деца, бара алиментација од 248.000 долари месечно за да ги финансира своите пластични операции. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Во новите судски документи до кои дојде „Ти-ем-зи“, Костнер тврди дека 248.000 долари вклучуваат повеќе од … Продолжи со читање Кевин Костнер: Мојата поранешна сопруга бара 248.000 долари алиментација за да си ги плаќа пластичните операции