Кети Грифин во емотивна објава откри дека има рак: Да, имам рак на белите дробови иако никогаш не сум пушела

Славната американска комичарка Кети Грифин на својот инстаграм-профил во емотивна објава откри дека има рак на белите дробови и дека е пред операција во која ќе ѝ биде отстранет дел од белите дробови. „Луѓе, морам да ви кажам нешто. Имам рак. Наскоро ќе одам на операција за да ми отстрани половина од левото белодробно крило“, … Продолжи со читање Кети Грифин во емотивна објава откри дека има рак: Да, имам рак на белите дробови иако никогаш не сум пушела