Каменуван македонскиот клуб „Никола Вапцаров“ во Благоевград

Вечерва е скршено стаклото на влезот на македонскиот културен клуб „Никола Вапцаров“ во Благоевград, објави бугарската ТВ НОВА. Вандалскиот чин бил пријавен вечерва во 21:40 часот во локалната полициска станица. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Како што објави телевизијата, полициската патрола видела дека е скршено стаклото на Македонскиот клуб на улицата „Димитар Димов“ … Продолжи со читање Каменуван македонскиот клуб „Никола Вапцаров“ во Благоевград