Каква порака на Ериксен до селекторот: Мислам дека сум подготвен за тренинг

Вчера целиот спортски свет застана за момент кога Кристијан Ериксен колабираше, а докторите на данската репрезентација 20-тина минути се бореа за неговиот живот. На крајот, докторите успеаја, го реанимираа Ериксен иако во еден момент го загуби пулсот. еден ден подоцна од немилиот настан, данскиот селектор Каспер Хјумланд вели дека состојбата на фудбалерот на Интер е … Продолжи со читање Каква порака на Ериксен до селекторот: Мислам дека сум подготвен за тренинг