Како ќе го реши Џонсон проблемот со недостатокот на гориво?

Велика Британија веќе неколку дена се справува со недостатокот на бензин во земјата. Премиерот Борис Џонсон е под притисок од јавноста, кои бараат од него да се справи со проблемот. Џонсон денеска соопшти дека со министрите ќе разговара околу вклучувањето на војската во справувањето со проблемот. Стотици војници би можеле да се обидат да достават … Продолжи со читање Како ќе го реши Џонсон проблемот со недостатокот на гориво?