Југословенска љубов: Милена Дравиќ и Драган Николиќ ги поврзал филм

Милена Дравиќ и Драган Николиќ ги поврзал филм. Тие се запознале на снимањето на „Horoskop“ во 1969 година, а две години подоцна, во последните денови од декември 1971 година, се венчале за време на снимањето на филмот „Kako su se volele dve budale“. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber   View this post on … Продолжи со читање Југословенска љубов: Милена Дравиќ и Драган Николиќ ги поврзал филм