Ја живеат својата нова младост: Познати дами кои докажуваат дека вистинската забава започнува во вашите 50-ти

Дека годините се само бројка покажува и фактот дека многу жени ширум светот се охрабруваат на големи чекори и промени независно нивните години. Има и такви кои поголемиот дел од животот го поминале следејќи строги правила „благодарение“ на нивните кариери, но решиле дека е време животот да го живеат по свое. Добиј ги најважните вести, … Продолжи со читање Ја живеат својата нова младост: Познати дами кои докажуваат дека вистинската забава започнува во вашите 50-ти