Исмаили: Бараме правда, да се најдат виновниците за трагедијата во модуларната болница во Тетово

Мумин Исмаили од тетовско Нераште кој успеа да се спаси од пожарот во модуларната болница во Тетово на 8 септември 2021 година, бара правдата за овој случај да излезе на виделина. Мумин Исмаил, иако самиот успеал да се спаси, не успеал да ја спаси и неговата мајка, која го загуби животот во пожарот. Добиј ги … Продолжи со читање Исмаили: Бараме правда, да се најдат виновниците за трагедијата во модуларната болница во Тетово